14 Mart 2010

FINAL SEASON

Türkiye'ye Lazermaxx gelmiş. Sevgili'de tutturdu gidelim diye çok eğlenceli falan diye. Tabi çalışkan bir insan olarak projeme hazırlık yaptıp zira yarın görüşme var proflarla. Gitmişler Sevgili ve buddyleriyle birlikte. Barney Stinson olduk resmen dedi. Gidip oynamak lazım. Vurcam seni diyip duruyo zaten.

Bugün çalışma arasında Bruchino'ya birlikte müzayedeye gittik. Türk Hava Kurumu'na ait broş aldım. Çok tatlı. Ceketlerimin hepsine takıcam. Bruchino'da çok hoş bir broş aldı. Çok sevindi. Dersi arasında moral oldu. Saatlerdir çalışıyoruz. Sonunda bitirdik sanırım. Saçlarım iğrenç derecede pis ve görüşme yarın sabah. Yine az uyumak zorundayım. Tembellik döneminde alıştığım uzun uykuların geride kaldığını görmek istemiyorum.

RC'de gezdiği sergileri anlattı. Ağzmın suları aktı. Gezmek, görmek gerek. İş yaratmak gerek. Okulun sonu yaklaştıkça yurtdışı master hayallerimi gerçekleştirmek için çalışmalar araştırmalar yapmakta ama sevgiliyle ayrılma ihtimalini düşündükçe de çıkmaza girmekteyim. Bir ihtimal onu da aynı yere master a ikna edebilirim ama ah şu para olayı yokmu... Londra ayırcak mısın bizi yoksa?